Извините, этот техт доступен только в “Румынский”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.


Comanda stater(demaror), alternator si piese pentru ei in Chisinau


STARTGEN S.R.L. Va ofera selecție largă de demaroare (sau starter, electromotor), alternatoare, si piese pentru ei: carcase pentru starter, bucse, bendicsuri, rotoare, cărbuni pentru demaror, suport cărbuni pentru demaror, bobinaje pentru starter, automat,
furci, roate de curea, carcase pentru alternator, rulmenti (6003, 6201, 6202, 6002, 6203, 6303, B17), rotoare pentru alternator, bobinaje pentru alternator, redresoare, regulatoare, inele, cărbuni pentru regulator si alte piese.

Noi lucram cu branduri globale:
Bosch, Valeo, Cargo, Zen, ZM, Mobiletron, Transpo, AS-PL, NSK, KOYO, NACHI, Schunk, INA, NTN  si alte.


Reparatii starter si alternator si schimbarea pieselor in Chisinau


Mult timp compania STARTGEN au ocupat numai cu vinzarea de starter, alternator si piese pentru ei, dar nu demult au deschis atelier specializat si autoservice, care se ocupa cu reparatie de orce automobil. La autoservice STARTGEN lucrez numai
profesioniști, care o sa fac reparatie la automobilul Dvs repede si cu caletatea buna. Asteptam pe Dvs pe adresa: Chisinau, str. Calea Iesilor 17.

Recent adăugate

Daca Dvs nu ati gasit ce ati cautat, atunci sunati la noi sau scrieti din pagina de “Contacte“, si noi o sa rezolvam problema.